Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Voor een persoonlijk plan, tips en recepten om gewicht te verliezen of te behouden
  • Voor sportvoedingsadvies en aangepaste recepten
  • Voor tips over gezonde kindervoeding en kindvriendelijke recepten
  • Voor advies over plantaardige voeding, recepten en productinformatie
  • Voor tips en advies over aangepaste voeding, recepten en productinformatie (bijvoorbeeld bij allergieën en intoleranties)
  • Voor een persoonlijke ondersteuning en coaching richting een gezondere levensstijl
Persoonlijk
Laagdrempelig
Oplossingsgericht

Werkwijze

Mijn aanpak is persoonlijk. Ik luister naar jouw verhaal, naar jouw moeilijkheden en naar wat je belangrijk vindt. Ik bied je tips, advies en ondersteuning aan voor een gezondere levensstijl. Of het een kortdurende of langdurige begeleiding wordt, is afhankelijk van jouw situatie, verwachtingen en doelstellingen. Samen kijken we wat het beste is.

Belangrijk om te weten: mijn doel is niet om iedereen glutenvrij, vegetarisch of veganistisch te doen eten of leven! Mijn doel is om samen te kijken hoe we een gezondere levensstijl kunnen integreren die past voor jouw noden, behoeften en voedingsgevoeligheden!

Bijkomende informatie: Om veiligheidsredenen verkies ik betalingen via kaart of Payconiq boven cashbetalingen. Download Payconiq