Heb je last van verschillende allergieën of voedingsgevoeligheden en kook je graag, maar vind je geen kookworkshop die kan voldoen aan jouw gevoeligheden?

Volg je een bepaald dieet of heb je een specifieke eetgewoonte en wil je deelnemen aan een kookworkshop die hiermee rekening houdt?

Wil je een workshop organiseren voor vrienden/collega’s/familie volledig op maat?

Dat kan!

Samen bespreken we de mogelijkheden en daarna ga ik aan de slag.

Via mijn workshops probeer ik een gezonde levensstijl te promoten en dus ook gezonde recepten. Ik hou daarbij rekening met de seizoenen voor de keuze van groenten en fruit. 

Sommige gerechten zijn eenvoudig en gemakkelijk te maken, zonder speciale ingrediënten. Andere gerechten gaan net een stapje verder. Deze variatie is vooral leuk bij een gevarieerde groep. 

Alle recepten in mijn workshops zijn glutenvrij, lactosevrij, plantaardig en zonder geraffineerde suikers, maar ik hou ook rekening met andere allergieën. Zo werd ik gevraagd voor het organiseren van een workshop onder vrienden waarvan 1 persoon meerdere gevoeligheden heeft. Ik zie dit niet als een obstakel, maar als een uitdaging! Vol enthousiasme ging ik aan de slag en probeerde ik zo veel mogelijk recepten aan te passen. 

Het resultaat: een gemoedelijke sfeer door samen te koken, af te wassen en daarna aan tafel te gaan en te proeven van elkaars creaties. 

Wil jij ook zo’n op maat gemaakte workshop, neem dan persoonlijk contact met mij op om alles te bespreken.

De locatie is Loods19 te Tielt-Winge, maar kan jij zelf voor een locatie zorgen met voldoende ruimte en de nodige keukentoestellen, dan verplaats ik mij naar de afgesproken locatie!

Hopelijk tot binnenkort!

Groeten

Kristina

Deel dit bericht