Steeds meer mensen zien het belang in van beweging en van sporten. Dit is een positieve evolutie. Voor recreatieve sporters is aangepaste voeding geen noodzaak. Voor sporters op een hoger niveau (intensieve sporters) is aangepaste sportvoeding een interessante meerwaarde. Wat je eet voor en na het sporten is belangrijk voor het herstel van jouw lichaam en om jouw prestaties te verbeteren!

Wil je hier graag meer over weten? Dat kan!

Woensdag 25 maart kan je een infosessie volgen over Sportvoeding vanaf 19u30. Je krijgt informatie over aangepaste voeding met algemene richtlijnen op vlak van koolhydraten, vetten en eiwitten. We gaan in op wat je wanneer best drinkt en eet bij sportinspanningen en we wisselen tips uit. De sessie is interactief opgebouwd.

Locatie:

Monimo, Mechelsesteenweg 11, 3071 Erps-Kwerps.

Voor inschrijvingen en meer info: info@monimo.be

 

Wil je liever zelf aan de slag gaan in de keuken? Op zaterdag 28 maart organiseren we een kookworkshop Powerfood. Samen maken we gerechten die kunnen dienen voor intensieve trainingsdagen, duursporters, krachttraining, rustdagen, recuperatie …

Je leert jouw eigen sportdrank, energievolle snacks, krachtige ontbijtopties en voedzame warme gerechten te maken.

De kookworkshop is toegankelijk voor iedereen, zelfs al heb je weinig kookervaring!

Heb je allergieën, intoleranties, ben je vegetariër of veganist? Geen probleem!

Alle gerechten zijn vrij van eieren, (dierlijke) melkproducten en gluten. Toch kunnen producten mogelijks sporen bevatten van allergenen als gevolg van het productieproces bij de producent. Gelieve bij inschrijving persoonlijke gevoeligheden en allergieën te melden. Dan houden we daar, in de mate van het mogelijke, rekening mee.

 

Wanneer? Zaterdag 28 maart 2019 vanaf 15u tot (ongeveer) 18u

Waar? Loods 19, Dorpstraat 19, Tielt-Winge (afrit 23 van E314)

Prijs? 60 euro per peroon

Meebrengen? Kookschort, handdoek en bewaarpotjes om eventuele overschotjes mee te nemen naar huis. Als je graag notities neemt, breng dan ook pen en papier mee. De recepten krijg je mee naar huis.

Je inschrijving blijft 5 dagen gelden en is pas definitief na betaling. Je inschrijvingsgeld kan niet teruggestort worden, maar je mag altijd jouw plaats overdragen aan iemand anders.

Bij te weinig inschrijvingen, kan de workshop geannuleerd worden. Ingeschreven deelnemers worden hiervan op tijd verwittigd en krijgen hun inschrijvingsgeld terug.

 

Neem contact op om je in te schrijven!

 

Tot binnenkort!

Kristina

Deel dit bericht