Life Bar Leuven

Een tijdje terug ben ik gaan eten bij Life Bar in Leuven. Een leuke brunch en lunch room, helemaal mee met z’n tijd! Je vindt er plantaardige gerechten en drankjes, echt de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. Ze hebben smoothies, speltpannenkoeken, soep, salades, brood met humus en lekkere dessertjes en zoetigheden!

De zaak is gelegen in de Parijsstraat. Toen we binnenkwamen zaten er al veel mensen te genieten van hun lunch en was er niet veel plaats vrij. Je kan het best knus noemen en dit stoorde ons niet. Uiteindelijk vonden we een plekje achteraan waar ook een opvallende en mooie muurschildering aangebracht is.

Ik koos voor een lekkere pompoensoep met een klein slaatje. Mijn man koos de boterhammen met hummus en bijhorend (fruit)slaatje. We vonden het beide zeer lekker, alleen begreep mijn man niet waarom hij een fruitsalade bij zijn brood kreeg en geen groetensalade. Daarna nam ik nog een chocolade caramel bite en een RAW chocolade cheesecake en mijn man koos voor de royale portie van speltpannenkoeken met fruit en chocoladesaus.

Na een lekkere lunch was het tijd om te vertrekken. Ik heb mezelf wel voorgenomen dat, als ik in Leuven ben en trek heb in een lunch of een zoetigheid ik zeker even een omweg ga maken richting Life Bar.

 

 

Deel dit bericht