Liefste volgers, toekomstige volgers of toevallige lezers

Ik wil jullie bedanken voor jullie steun, like’s en positieve reacties het afgelopen jaar. Ik ga jullie echter moeten laten weten dat ik mijn passie, mijn bijberoep, door omstandigheden (tijdelijk?) zal moeten stopzetten. Mijn website, Facebook en Instagram blijven bestaan en ik hoop deze zomer ook mijn schroom om voor de camera te staan te overwinnen om live filmpjes van recepten te delen. De wil is er, de durf moet nog komen 😉

Wat ik nog kwijt wil: ik zit met een droom die al jaren mijn hart vult, maar waarschijnlijk nooit zal uitkomen. Dit is de eerste keer dat ik mijn droom met jullie ga delen. Zoals sommigen weten, ben ik me verder aan het omscholen en dit vraagt veel tijd en energie. Ooit zou ik graag een ruimte willen hebben waar ik mensen kan ontvangen (voor een babbel, een drankje …), waar ik kookworkshops kan organiseren of andere trainingen/infosessies/bijeenkomsten en waar er ook lokalen zijn om individuele coaching te geven. Dit alles om anderen te helpen richting een gezondere levensstijl en vooral ook met aandacht voor mensen met allergieën. Dat laatste vind ik een belangrijk aspect waar ik me verder in ga verdiepen en me hoop in te specialiseren. Dit is mijn “drive”. Allergieën kunnen je remmen, maar ik probeer ze om te zetten in een kracht die mij drijft. Jammer genoeg mis ik (financiële) middelen om mijn doel te realiseren en vooral ook een compagnon (1 of meer) om dit samen te trekken en mee uit te werken.

Waarom deel ik dit? Geen idee. Ik had er nood aan, want het doet toch stilletjes pijn dat dromen, dromen zullen blijven. Toch zal ik deze droom blijven koesteren en zal ik nooit opgeven, ook niet met mijn studies! Ik zal blijven doorzetten, ik blijf geloven in mezelf en ik zie wel wat er nog mijn pad zal kruisen.

Dit bericht is ook niet het laatste wat jullie van mij zullen lezen of zien passeren. Ik zal blijven recepten en berichten posten (en wie weet binnenkort ook filmpjes).

 

Blijf dromen!

Droom groots!

Doe alles met passie en drive!

 

Veel liefs

Kristina

 

PS: tips zijn altijd welkom (nu en naar de toekomst toe)

Deel dit bericht